top of page

FINGO

YHDENVERTAISUUS OSANA KESTÄVÄÄ KEHITYSTÄ & GLOBAALIKASVATUSTA

Fingo on kolmensadan kansalaisjärjestön kattojärjestö ja globaalin kehityksen asiantuntija. He saattavat ihmisiä yhteen toimimaan reilumman maailman puolesta.

Fingon toteuttama Frame - Voice, Report! -hankkeessa toteutettiin kolmen vuoden aikana 26 hanketta, jotka saivat aikaan vaikuttavaa muutosta. Hankkeen päätteeksi järjestettiin inspiroiva seminaari etäyhteyksin. Tilaisuudessa haettiin vastausta yhteen kysymykseen - Miten saamme jokaisen mukaan kestävän kehityksen tavoitteiden edistämiseen?

ATAÁ teki yhteistyötä Fingon hankkeen päätösseminaarissa syvennyttiin siihen, miten voimme sitouttaa ihmisiä kestävän kehityksen tavoitteisiin? Tapahtuma järjestettiin virtuaalisesti ja suorana studiolähetyksenä, jossa pohdittiin pelillisyyden, monimediallisuuden ja tarinallisuuden voimaa globaalikasvatuksessa. Linjoilla oli yli sadasta eri aiheesta kiinnostunutta henkilöä eri järjestöistä, yrityksistä ja oppilaitoksista. Yli kolmen tunnin aikana kuultiin vierailevia puhujia Englannista ja Intiasta, opittiin järjestöjen hankkeiden tuloksista sekä keskusteltiin globaalikasvatuksen menetelmistä.

”Wanda ja Naomi ovat super lahjakkaita ja monipuolisia. He ottivat haltuunsa ison kansainvälisen tason tapahtuman mallikkaasti ja vastuullisesti, sekä ennen kaikkea joustavasti. He tuovat mukanaan inhimillisyyttä ja tarkkanäköisyyttä. Heidän käsiinsä voi luottaa isommatkin puitteet ja he takuu varmasti tuovat siihen sosiaalisen ja innostavan ulottuvuuden. Suosittelen heitä lämpimästi projekteihin.”

— Ilona Taimela, Toimitusjohtaja, Ilmiömuotoilu oy

bottom of page