top of page

TAUKO

YHDENVERTAISUUS JA MONIMUOTOISUUS OSANA KAMPANJASUUNNITTELUA

TAUKO Design on vuonna 2014 perustettu helsinkiläinen designvaatemerkki, jonka mallistot valmistetaan lähituotantona uusiokäytetyistä vuokratekstiileistä. TAUKO luo ajattomia ja persoonallisia vaatteita ihmisille, jotka välittävät planeetta Maan hyvinvoinnista yhtä paljon kuin he. He uskovat ystävällisyyteen, rehellisyyteen ja kunnioitukseen.

ATAÁ konsultoi TAUKO Desingin malliston viestinnän moninaisuuteen liittyvissä aiheissa, lisätäkseen kampanjan yhteiskunnallista vaikuttavuutta. Uskomme, että markkinoinnilla ja viestinnällä on merkittävä yhteiskunnallinen vastuu edistää yhdenvertaisuutta. Yhdessä TAUKO ja ATAÁ ottivat huomioon malliston kampanjan moninmuotoisuuden ja yhteiskuntavastuun lisäämään muodin sekä taiteen inkluusiota ja yhdenvertaisuutta. Kampanja ja mallisto julkaistaan ​​syksyn 2021 aikana.

“Kävimme yhdessä Ataa agencyn kanssa läpi tulevan kampanjamme monimuotoisuuden näkökulmasta ja he auttoivat meitä löytämään uusia ideoita kampanjaamme. Wanda ja Naomi loivat työpajaan lämpimän ja voimaannuttavan työskentely ilmapiirin ja heidän laaja verkostonsa auttoi meitä myös itse kampanjan toteutuksessa. Lyhyen työpajan tulokset ovat olleet merkittäviä ja odotamme jo innolla seuraava yhteistä tapaamista!”

— Mila Moisio, CEO, TAUKOdesign Oy

bottom of page